Meer weten? Bel me op 06-290 300 37 of stuur een mail naar kristineteeuw00@gmail.com

Pianoles aan kinderen

 

Ik wil goed pianospelen, maar het moet leuk zijn. En bij Kristine is het altijd leuk.

Maxin

Met heel veel plezier geef ik pianoles aan kinderen. Ook aan kinderen die net wat anders zijn.

Beginnende kinderen

Het belangrijkste is dat een kind plezier heeft en zich op een gegeven moment open kan stellen voor en door muziek.
Starters krijgen een algemene basis en leren het notenschrift op een speelse manier. Zij ontwikkelen hun speelvaardigheden en hun muzikale expressie

 

Plezier en progressie

Het spelplezier staat altijd voorop. Natuurlijk moet een kind ook oefenen, want het gaat niet vanzelf. Ik heb veel ervaring met kinderen en zoek een lesmethode die bij hun past. Ik kijk en luister goed naar kinderen en volg ieder in hun ontwikkeling. De ouders houd ik natuurlijk op de hoogte van de progressie van hun kind.

 

Les aan huis

In Utrecht en omgeving en in Amsterdam en Amstelveen geef ik kinderen les bij hen thuis.

 

Met heel veel plezier geef ik pianoles aan kinderen. Ook aan kinderen die net wat anders zijn.

Beginnende kinderen

Het belangrijkste is dat een kind plezier heeft en zich op een gegeven moment open kan stellen voor en door muziek.
Starters krijgen een algemene basis en leren het notenschrift op een speelse manier. Zij ontwikkelen hun speelvaardigheden en hun muzikale expressie

 

Plezier en progressie

Het spelplezier staat altijd voorop. Natuurlijk moet een kind ook oefenen, want het gaat niet vanzelf. Ik heb veel ervaring met kinderen en zoek een lesmethode die bij hun past. Ik kijk en luister goed naar kinderen en volg ieder in hun ontwikkeling. De ouders houd ik natuurlijk op de hoogte van de progressie van hun kind.

 

Les aan huis

In Utrecht en omgeving en in Amsterdam en Amstelveen geef ik kinderen les bij hen thuis.